Anunturi online!

Stiri noi: Detectorul de chei un gadget interesant si in acelasi timp util este inventat de chinezi prin anii 90, IT Multimedia

Update din: 14 Octombrie 2012

Cine nu si-a pierdut cheile de la casa sau masina cel putin o data? Cati nervi si cat stres nu am avut cautand cheile prin toate sertarele si prin toate cotloanele casei ?

Detectorul de chei nu este ceva nou. Tin minte ca prin anii 90 au aparut asemenea gadgeturi bineinteles chinezesti. Nu iti gaseai cheile trebuia sa fluieri si detectorul de chei piuia atat de tare incat era aproape imposibil sa nu iti gasesti cheile.

Acum a a aparut o noua generatie de detectoare de chei. Cu 4 receptoare si telecomanda acest upgrade, facut bineinteles tot de chinezi, este foarte util oricui are nevoie.

Acest detector emite semnale foarte puternice, in jur de 80 de decibeli fara sa fie nevoie sa fluieri sau sa bati din palme asa cum era in trecut. Raza de actiune este detul de mare si acopera cu siguranta raza unui apartament.

Totusi pentru a pierde si telecomanda exista in pachet si o ventuza cu carlig pe care o puteti folosi pentru prinderea telecomenzii ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici