Anunturi online!

Stiri noi: Virusii virtuali va pot distruge computerul, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: cugetliber.ro
Cea mai grava problema a computerelor, laptop-urilor si chiar smartphone-urilor o reprezinta virusii. Acestia pot duce la blocarea calculatoarelor, pierderea datelor sau chiar la distrugerea lor in totalitate. In reteaua de internet, virusii virtuali apar in fiecare zi si ristul este foarte mare daca dispozitivul nu este protejat, virusul depistat la timp si contracarat.
La ora actuala exista virusi foarte periculosi si mai putin periculosi. Unul dintre cei mai periculosi sunt virusii de tipul CryptoLocker, care duc la criptarea datelor personale intr-un cod criptat care se schimba constant. Daca nu detii cheia de deblocare, datele nu se mai pot recupera. Creatorii acestor virusi i-au facut cu intentia de a obtine bani in schimbul cheii de deblocare. Deci, daca vrei sa iti recuperezi datele va trebui sa platesti.

Un risc foarte mare pentru computer il reprezinta si virusii de tipul KeyLogger, al caror scop este obtinerea de parole si informatii si transmiterea catre cel care a creat virusul. Pericolul obtinerii acestor date de catre alte persoane este foarte mare deoarece creatorul virusului poate intra si folosi anumite conturi in scopuri frauduloase, chiar acelea de a obtine diverse sume de bani, mai ales daca obtine informatiile unui cont bancar.

Pentru a va proteja de virusii virtuali este importanta utilizarea programelor ca BitDefender si ESET, care fac sa depisteze si sa elimine virusii in cel mai scurt timp.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici