Anunturi online!

Stiri noi: In conformitate cu dezvoltarea tehnologiei si cu evolutia societatii, Intuitext, compania specializata in educatie din cadrul grupului Softwin, creeaza manuale digitale pentru clasele primare, IT Multimedia

În conformitate cu dezvoltarea tehnologiei și cu evoluția societății, Intuitext, compania specializată în educație din cadrul grupului Softwin, creează manuale digitale pentru clasele primare.

Mai mult, în cadrul unei cercetări realizate în trei etape, Didactic.ro și Intuitext au analizat modul în care manualele digitale îmbunătățesc calitatea actului educațional.

În ultimii ani, sistemul de educație din România a permis pătrunderea unor metode moderne de învățare, special create pentru noile generații de elevi ai erei digitale.

Pasionați de tot ce e nou în materie de tehnologie, interesați de gadgeturi smart și aplicații inedite, elevii au nevoie de o abordare cu totul nouă pentru ca actul educațional să fie unul plăcut și eficient pentru ei.

Manualele digitale – Cum schimbă Intuitext abordarea în educație

Din dorința de a îmbunătăți aspecte esențiale ale educației în România, Intuitext, compania specializată în ed ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici