Anunturi online!

Stiri noi: Atentie posesori de telefoane Samsung: Daca folositi Wi-Fi atunci sunteti in pericol sa va fie furate datele personale!, IT Multimedia

Update:18 iunie 2015
Daca ai un telefon Samsung si folosesti Wi-Fi atunci esti in pericol!

Tastatura integrata de la telefoanele Samsung au o mica vulnerabilitate, de care hackerii pot profita pentru a-ti fura datele din telefon.
Se pare ca hackerii pot accesa mai multe functii si aplicatii ale telefonului, cum ar fi camera, mesajele, pot instala noi aplicatii, sau sa foloseasca microfonul pentru a-ti asculta discutiile. Pare ceva ingrozitor, si toata asta se datoreaza tastaturii IME de la Samsung, care este instalata pe toate dispozitivele Samsung Galaxy, cea mai mare componenta fiind asigurat de SwiftKey.

Compania SwiftKey au anuntat ca: „Aceasta mica vulnerabilitate nu are nici o tangenta si nu afecteaza utilizatorii SwiftKey care folosesc aplicatiile Android is iOS. Noi furnizam Samsung cu tehnologiile inovative ale SwiftKey, care poate prezice diverse cuvinte la tastatura. Aceasta tehnologie pare a fi introdus, o data cu ea, si ceva probleme de securitate.”

In timp ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici