Anunturi online!

Stiri noi: Un total de 31% dintre utilizatorii romani de internet a lansat informatii cu caracter personal online in 2016, potrivit unui studiu realizat de agentia de marketing Perceptum, citat de Agerpres, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: maramedia.ro
Un total de 31% dintre utilizatorii romani de internet a lansat informatii cu caracter personal online in 2016, potrivit unui studiu realizat de agentia de marketing Perceptum, citat de Agerpres.

Aceasta inseamna aproape jumatate din media europeana, care se situeaza la 71%, potrivit aceleiasi surse.

Studiul a fost realizat pe baza datelor publicate in perioada decembrie 2016-februarie 2017 de catre statisticile biroului UE Eurostat.

In acelasi timp, doar 15 la suta dintre romanii care navigheaza pe internet a refuzat sa-si comunice datele personale in scopuri publicitare, in comparatie cu media europeana de 80%.

Un procent identic de utilizatori limiteaza accesul la profilul lor sau la continutul partajat pe social media, in comparatie cu media UE de 40%.

Sapte din zece utilizatori de internet din UE, cu varste cuprinse intre 16-74, sunt constienti de faptul ca se expun la abuzuri acceptand cookie-uri, in timp ce doar 38% dintre romani sunt constienti de existenta aces ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici