Anunturi online!

Stiri noi: Aproape jumatate dintre utilizatorii romani de gadget-uri inteligente se tem ca hackerii le-ar putea controla dispozitivele de la distanta, potrivit unui studiu comandat de Solutions iSense, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: smartiot.ro
Aproape jumatate dintre utilizatorii romani de gadget-uri inteligente se tem ca hackerii le-ar putea controla dispozitivele de la distanta, potrivit unui studiu comandat de Solutions iSense, companie de software de securitate pe Internet Bitdefender.

Studiul a fost efectuat la sfarsitul anului 2016 pe aproximativ 2.000 de oameni din Romania, S.U.A., Marea Britanie, Germania, Franta si Australia.

Conform acestui studiu, 70% dintre romani detin un smartphone, laptop, tableta, smart TV sau un computer desktop si aproape un sfert dintre romanii din mediul urban si-au achizitionat terminale de ultima generatie, cum ar fi smartwatches (24%), camere de supraveghere rezidentiale(21%) si e-readere (20%), arata un raport Agerpres.

In acest context, circa 46% dintre respondenti au declarat ca se tem de posibilitatea ca hackerii ar putea sa le controleze dispozitivele de la distanta, ceea ce i-ar expune la furtul de identitate, spionaj si la incalcarea vietii private.

De asemenea, stud ... continuare stire
Autor: Daniel
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO