Anunturi online!

Stiri noi: Acer Aspire V15, E si ES, cele mai noi modele de laptopuri lansate de celebra companie taiwaneza, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: youtube.com
Update din: 7 iunie 2015

Compania Acer, a lansat o noua linie de laptopuri si de computere portabile, care sunt disponibile pe piata din Romania. Laptopurile Aspire V 15 si Aspire E Series sunt perfecte pentru utilizatorii care adora divertismentul digital, indiferent ca acest lucru inseamna jocuri video, seriale sau muzica.

Tastaturile si trackpad-urile sunt mult mai usor de folosit, iar display-urile sunt concepute pentru a proteja ochiul. Aspire V 15 sunt sunt cele mai performante computere ale companiei, realizate din materiale de o inalta calitate. Capacul include tehnologie de nano-imprimare, atingerea plasticului fiind o experienta placuta, iar tastatura este asezata pe o placa de aluminiu si este retroiluminanta. Procesoarele sunt din generatia cinci Intel Core, cu memoria ce ajunge la 16 GB RAM cu 2 TB spatiu de stocare HDD. Modelul are incorporata unitate optica DVD-RW, difuzoarele fiind certificate Dolby Digital Plus.

Acer Aspire E sunt disponibile in diverse culor ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici