Anunturi online!

Stiri noi: Stirea pe care multi oameni o asteptau! A venit momentul pe care il asteptam! Huawei trece la cel mai nou Android, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: trustedreviews.com
Huawei Technologies. este o companie multinaționala de retele și echipamente de telecomunicatii și servicii, este o companie chineza cu sediul în Shenzhen, Guangdong.

Acesta este cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din lume, după ce a depășit Ericsson în 2012. Android 7.0 " Nougat " (nume de cod Android N în timpul dezvoltarii) este a saptea versiune majora a sistemului de operare Android.

In primul rand lansat ca un build beta pe 9 martie 2016 el a fost lansat oficial pe 22 august, 2016, pe dispozitivele Nexus fiind primul care a primi actualizarea, desi LG V20 a fost primul telefon incarcat Nougat.

Nougat introduce modificari notabile ale sistemului de operare și a platformei sale de dezvoltare, inclusiv capacitatea de a afisa mai multe aplicatii pe ecran dintr-o data într-o vizualizare split-screen, raspunsurile la notificari, precum și un mediu OpenJDK pe baza de Java și suport pentru grafica Vulkan si actualizari de sistem pe dispoz ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici