Anunturi online!

Stiri noi: In saptamana aceasta se comemoreaza Ziua Veteranilor in Statele Unite ale Americii, unde vor fi onorati toti barbatii si femeile din Fortele Armate, Istorie

In saptamana aceasta se comemoreaza Ziua Veteranilor in Statele Unite ale Americii, unde vor fi onorati toti barbatii si femeile din Fortele Armate.
La ora 11, ziua a 11-a, luna a 11-a, in anul 1918 s-a declarat un armistitiu sau incetarea temporara a ostilitatilor intre fortele Aliatilor si Germania in timpul Primului Razboi Mondial. Desi Tratatul de la Versailles, semnat abia la 28 iunie 1919, a incheiat in mod oficial razboiul, data de 11 noiembrie a ramas in imaginatia publicului, data care a marcat sfarsitul Marelui Razboi.

La aniversarea primului an de la armistitiu, presedintele SUA Woodrow Wilson a proclamat data de 11 noiembrie 1919 ca prima comemorare a Zilei Armistitiului. In aceasta zi au avut loc parade si adunari publice.
La 11 noiembrie 1920, soldati necunoscuti s-au asezat sa se odihneasca la Westminster Abbey din Londra si la Arcul de Triumf din Paris.
Un an mai tarziu, un soldat american necunoscut ucis in razboi a fost inmormantat la Cimitirul National Arlingt ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Istorie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici