Anunturi online!

Stiri noi: Descoperiri neelucidate, Istorie

Image Credits - Sursa imagine: google.ro
Exista pe planeta anumite descoperiri pe care nimeni nu si le explica cum au aparut acolo si cine a putut sa construiasca asa ceva. Cateva din misterele neelucidate ale omenirii sunt:

1. Păsările Moa este unul dintre aceste mistere despre care s-a aflat ca erau niste pasari foarte mari care nu stiau sa zboare si locuiau in Noua Zeelanda in jurul anului 1500. Ele semanau foarte mult cu strutii, insa erau imense. Aceasta diferenta de statura s-a constatat prin descoperirea, in secolul XX, a unei gheare foarte mari ce apartinea unei astfel de pasari.

2. Complexul de Temple Saksaywaman, Peru reprezinta un alt mister al lumii care pune multe semne de intrebare in privinta aparitiei sale. Ce este cu adevarat uimitor ca el a fost construit fara utilizarea unei singure picaturi de mortar.

3. Poarta Soarelui, Bolivia este o alta descoperire stranie ce poate fi gasita in Tiwanaku, un oraş antic şi misterios din Bolivia si este fascinanta mai ales pentru gravurile facute in poarta despre care nimeni nu stie ce semnifica. Se pare ca a aparut in primul mileniu i.Hr.

4. Peşterile Longyou, China sunt pesteri despre care nimeni nu stie nimic, neexistand nici o mentiune in arhivele istorice. Acestea au fost scoase din pietrele de nisip de maini omenesti.

5. Obeliskul neterminat, Egipt este o alta enigma surprinzatoare a carei rezolvare nu se stie cand va fi posibila. El a fost sculptat direct dintr-o stanca, insa a inceput sa crape de alocuri, fiind lasat nefinalizat. Marimea lui este enorma.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Istorie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici