Anunturi online!

Stiri noi: Cei mai mari razboinici din lume: In Istorie au ramas cunoscuti 10 mari razboinici, primul fiind Spartacus care a fost unul dintre cei mai mari gladiatori ai vremii, Istorie

Image Credits - Sursa imagine: adevarul.ro
De-a lungul timpului sau dus multe razboaie, printre acestea sau remarcat anumiti conducatori. Topul celor 10 razboinici pe care lumea i-a cunoscut.

Primul razboinic este Spartacus el este unul dintre cei mai mari gladiatori.

Conducator al rascoalei sclavilor din (73-71 inainte de Hristos), aceasta a avut loc in Republica Romana, aceasta rascoala a fost una dintre cele mai evidentiate.

Ea a speriat poporul roman, sclavi au avut multe succese impotriva armatei romane. Romani au pierdut aceasta rascoala datorita numeroasei armate romane conduse de marele comandant Marcus Licinius Crassus. Spartacus sa nascut in Tracia si a fost cel mai bun gladiator.

Al doilea Xiahou Dun a fost un militar cu grad de general acesta il servea pe dictatorul Cao Cao, data nasteri a lui Xiahou nu este cunoscute el a murit pe data de 13 iunie 220. Povestea care il face pe Xiahou Dun un mare razboinic este ca in timpul unui razboi o sageata in ochi, acesta si-a scos sageata si si-a mancat ochiul. ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Istorie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici