Anunturi online!

Stiri noi: Comapania aeriana low-cost Wizz Air din Ungaria a continuat sa-si creasca activitatea in Romania anul trecut, transportand peste 5.5 milioane de pasageri catre si dinspre aeroporturile din Romania, cu 23% mai mult decat in 2015, Economie

Image Credits - Sursa imagine: newsair.ro
Comapania aeriana low-cost Wizz Air din Ungaria a continuat sa-si creasca activitatea in Romania anul trecut, transportand peste 5.5 milioane de pasageri catre si dinspre aeroporturile din Romania, cu 23% mai mult decat in 2015.

Anul trecut, compania aeriana a deschis doua noi baze la Iasi si Sibiu si a adaugat alte doua noi aeroporturi la reteaua sa locala, cele din Satu Mare si Suceava. Wizz Air opereaza in prezent in zece aeroporturi din Romania.

Pentru acest an, compania intentioneaza sa adauge aeronave noi la bazele din Cluj-Napoca si Craiova si sa introduca alte 15 noi rute care sa conecteze Romania de alte noua tari.

In 2017, Wizz Air va avea 22 de aeronave la bazele sale din Romania, inclusiv cinci Airbus A321 cu 230 de locuri. Echipa locala va creste, de asemenea, la 750 de angajati.

Reteaua companiei aeriene din Romania cuprinde 133 de rute, inclusiv un zbor intern care leaga capitala Bucuresti de Cluj-Napoca.

Per total, Wizz Air a transportat 23 de milioane d ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici