Anunturi online!

Stiri noi: Rottco Sinergia este un nou lant de benzinarii creat in Romania, prin afilierea mai multor retaileri de combustibil individuali, Economie

Rottco Sinergia este un nou lant de benzinarii creat in Romania, prin afilierea mai multor retaileri de combustibil individuali.
Rottco Consult este un distribuitor de produse petroliere controlate de Paul Pop, fostul director in cadrul grupurilor petroliere Rompetrol si Lukoil.

Primele 30 de statii de combustibil vor fi instalate in aceasta saptamana la statiile operatorilor independenti, iar alte 30 de statii vor fi echipate pana la sfarsitul anului sau in ianuarie 2017.
Rottco Sinergia a lansat, de asemenea, primul sistem de card pentru flote. Este prima companie romaneasca independenta, care ofera astfel de servicii, in cooperare cu benzinarii particulare, potrivit unui comunicat de presa.

Statiile sunt situate pe drumurile principale din Romania. Rottco Consult actioneaza ca un integrator si finanteaza o mare parte din serviciile de standardizare si de integrare in cadrul proiectului.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici