Anunturi online!

Stiri noi: Stefan Nanu, director al Trezoreriei din cadrul Ministerului FinanTelor Publice, a declarat ca statul roman doreste sa continue emiterea de obligatiuni pentru populatie, Economie

Image Credits - Sursa imagine: wall-street.ro
Stefan Nanu, director al Trezoreriei din cadrul Ministerului FinanTelor Publice, a declarat ca statul roman doreste sa continue emiterea de obligatiuni pentru populatie.

"Vom continua ceea ce a fost un mare succes anul trecut, obligatiuni de vanzare cu amanuntul prin intermediul bursei de valori", a spus el, relateaza Agerpres.

El a adaugat ca cererea venita din comertul cu amanuntul are mai mult potential, deoarece rata de economisire a crescut, iar depozitele bancare nu pot satisface cu adevarat asteptarile investitorilor.

"Avem in plan sa incepem operatiuni de administrare a pasivelor, probabil in a doua partea a anului. O sa folosim tot banca centrala ca si agent, deci vom face buy back si switches", a declarat Stefan Nanu.

Pentru a imbunatati piata titlurilor de stat, Ministerul discuta cu jucatorii de pe piata, cum ar fi fondurile de pensii, fondurile de investitii si principalii comercianti, incercand sa dea curs solicitarilor acestora.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici