Anunturi online!

Stiri noi: Romanii vor putea sa calatoreasca in Canada fara viza, dupa ce Parlamentul European a aprobat miercurea trecuta acordul de liber schimb CETA, UE - Canada, Economie

Romanii vor putea sa calatoreasca in Canada fara viza, dupa ce Parlamentul European a aprobat miercurea trecuta acordul de liber schimb CETA, UE - Canada. Canada a fost de acord sa ridice vizele pentru romani la sfarsitul anului trecut, dar punerea in aplicare a masurii a fost dependenta de semnarea CETA.

Parlamentele din UE trebuie sa aprobe CETA inainte ca acordul sa intre pe deplin in vigoare, numai ca unele prevederi ale acordului vor intra in vigoare inaintea acesteia, relateaza Digi24.

Ca atare, romanii care au calatorit in Canada inainte vor putea sa se intoarca fara viza incepand cu luna mai. Din decembrie 2017, toti romanii pot calatori in Canada fara viza.

Cu toate acestea, Canada a declarat ca vizele ar putea fi reintroduse in cazul in care numarul romanilor care ajung acolo este prea mare.

Eliminarea vizelor este foarte importanta indeosebi pentru marea comunitate a romanilor care traieste acolo, dar si pentru rudele acestora.

Se estimeaza ca aproximativ 19 ... continuare stire
Autor: Daniel promo
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici