Anunturi online!

Stiri noi: Romania se claseaza in 2017 pe locul 38 din 50 in Bloomberg Innovation Index. Coreea de Sud, Suedia si Germania vor ocupa anul acesta primele trei pozitii, Economie

Image Credits - Sursa imagine: st1.agora.md
Coreea de Sud, Suedia si Germania vor ocupa anul acesta primele trei pozitii in Bloomberg Innovation Index.

Acest index claseaza economiile tarilor bazate pe factori cum ar fi cercetarea, cheltuielile de dezvoltare si concentrarea companiilor publice high-tech, se arata intr-un raport Bloomberg.

Pe pozitia a patra se afla Elvetia, care este urmata de nou clasata Finlanda pe pozitia a cincea, datorita cresterii firmelor high-tech.

Cu un scor total de 57.06, Romania se afla pe pozitia 38 dintr-un total de 50 de economii inovatoare incluse in clasament.

Romania este devansata de tari precum Grecia (locul 30), Cehia (locul 28), Ungaria (locul 27) si Polonia (locul 22), dar se claseaza mai bine decat Croatia (locul 41), Ucraina (locul 42) si Serbia (locul 43).

Romania a inregistrat cea mai buna pozitie, locul 14, pentru indicatorul productie cu valoare adaugata mare, dar se afla pe locul al 49-lea, atunci cand este vorba indexul care masoara procentul din PIB alocat pentru c ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici