Anunturi online!

Stiri noi: Romania devine furnizor de electrocasnice pentru Europa potrivit ultimului raport al firmei de cercetare de piata Euromonitor International, Economie

Romania devine furnizor de electrocasnice pentru Europa, potrivit ultimului raport al firmei de cercetare de piata Euromonitor International.
In tara noastra, productia de frigidere si congelatoare a crescut cu 5% fata de anul trecut, in timp ce productia de cuptoare si masini de gatit a crescut cu 3%.

Euromonitor International estimeaza o productie de 435.300 de aparate de gatit de mari dimensiuni pentru acest an. Numarul de frigidere si congelatoare va depasi 2 milioane de unitati.
Arctic este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania, cu o cifra de afaceri de 376,7 milioane de euro in 2015. Compania este detinuta de grupul turc Arcelik, care are o fabrica in Gaesti, judetul Dambovita, unde produce circa 1.9-2 milioane de frigidere si congelatoare. Acesta intentioneaza sa faca investitii intr-o noua locatie de langa Targoviste, unde va produce masini de spalat. Potrivit unor estimari Euromonitor, Arctic detine o cota de 72,4% din productia de aparate electrocasnice m ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici