Anunturi online!

Stiri noi: Romania a ajuns sa aibe al doilea cel mai scazut pret pentru benzina si motorina din Uniunea Europeana, ca urmare a eliminarii accizelor suplimentare si a noii reduceri de TVA, care au intrat in vigoare la 1 ianuarie 2017, Economie

Image Credits - Sursa imagine: www.capital.ro
Romania a ajuns sa aibe al doilea cel mai scazut pret pentru benzina si motorina din Uniunea Europeana, ca urmare a eliminarii accizelor suplimentare si a noii reduceri de TVA, care au intrat in vigoare la 1 ianuarie 2017.

Pretul mediu pentru benzina a ajuns la 1,049 euro pe litru, in timp ce pretul mediu pentru motorina a scazut pana la 1.046 de euro pe litru, conform ultimelor statistici Oil Bulletin.

Doar Bulgaria are un pret mai mic la benzina in comparatie cu Romania, respectiv 1.039 de euro pe litru.

In acelasi timp, Luxemburgul este singura tara care are cel mai mic pret pentru motorina, respectiv 1,028 euro pe litru.

Media UE se ridica la 1,37 euro pentru benzina si 1.046 de euro pentru motorina.

Noul guvern a incercat sa convinga guvernul precedent sa amane punerea in aplicare a acestor reduceri fiscale, sustinand ca Romania a avut cele mai mari preturi pentru carburanti din Europa si nu exista nicio garantie ca distribuitorii de combustibil vor efectua reducer ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici