Anunturi online!

Stiri noi: Energia electrica vanduta pe piata locala din Romania a atins valori record de 600 lei/MWh in ultimele trei zile (24, 25 si 26) din luna ianuarie. Pretul s-a dublat de la inceputul anului, Economie

Image Credits - Sursa imagine: static.ordineazilei.ro
Energia electrica vanduta pe piata locala din Romania a atins valori record de 600 lei/MWh in ultimele trei zile (24, 25 si 26) din luna ianuarie.

Pretul s-a dublat de la inceputul anului.

Piata de energie permite producatorilor care au un surplus de energie electrica sa localizeze instantaneu cumparatori interesati de aceasta energie.

De obicei, cantitatile mici de energie electrica sunt tranzactionate pe aceasta piata in baza unor contracte bilaterale pe termen lung, in care preturile au fost relativ stabile in ultimele luni, aproximativ 160 RON pe MWh.

Astfel, distribuitorii si comerciantii de energie electrica ies adesea pe piata atunci cand este nevoie de a acoperi cresterile bruste si neasteptate ale consumului si cererii suplimentare din partea clientilor.

Pretul ridicat al energiei electrice pe bursa va fi, de asemenea, reflectat in proiectul de lege privind consumul, potrivit ministrului economiei Alexandru Petrescu, citat de Agepres.

Ministerul Economiei ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici