Anunturi online!

Stiri noi: Fondul de investitii sud-african NEPI va investi 20 de milioane de euro in extinderea Shopping City Sibiu, care a fost achizitionat pentru suma de 100 de milioane de euro in aceasta vara, Economie

Image Credits - Sursa imagine: http://www.piastrelle.ro/
Fondul de investitii sud-african NEPI va investi 20 de milioane de euro in extinderea Shopping City Sibiu, care a fost achizitionat pentru suma de 100 de milioane de euro in aceasta vara.

La finalizarea investitiei, Shopping City Sibiu va avea o suprafata de 90.000 mp de spatii comerciale si va deveni cel mai mare mall din Romania.

Spatiul comercial va fi reconfigurat prin adaugarea unui nou nivel de 11.000 de metri patrati, care va include 50 de noi spatii comerciale, plus o zona de divertisment si un restaurant. Mall-ul va avea, de asemenea, un cinematograf multiplex. Dezvoltatorul va reorganiza 40.000 mp de spatii comerciale cu scopul de a schimba intregul aspect al centrului comercial.

Shopping City Sibiu are in prezent o suprafata inchiriabila de 79,100 mp. Printre chiriasi se numara lanturile de hipermarketuri Auchan si Carrefour, retailerul de bricolaj Leroy Merlin, retailerul cu articole sport Decathlon, retailerul de mobila Mobexpert, retailerii de electronice si elec ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici