Anunturi online!

Stiri noi: Joi, 24 noiembrie, Consiliul Concurentei a lansat platforma ''Monitorul preturilor'', la care s-au inscris magazinele: Kaufland, Lidl, Selgros, Mega Image, Carrefour, Penny si Profi, Economie

Joi, 24 noiembrie, Consiliul Concurentei a lansat platforma ''Monitorul preturilor'', la care s-au inscris magazinele: Kaufland, Lidl, Selgros, Mega Image, Carrefour, Penny si Profi, se poate aplica pentru cel putin 5 produse care fac parte din cosul zilnic.
Acest proiect va pune presiune pe retaileri pentru a avea preturi mai mici. Din proiect lipsesc Cora care a refuzat sa intre si Auchan care va intra mai tarziu. Programul se desfasoara deocamdata in Bucuresti si jud. Ilfov.

Din lista de produse lipsesc legumele si fructele, tocmai ce trebuie sa consumam zilnic. Avantajul este ca poti sa faci lista de acasa cu minim 5 produse, intram pe  www.monitorulpreturilor.info, selectam sectorul sau una dintre localitatile din judetul Ilfov, apoi selectam forma de comert: supermarket si discounter, hipermarket, sau cash&carry. Urmatorul pas este sa alegem minim 5 produse si apasam butonul cautare.

Vor fi afisate 2 clasamente din zona selectata de noi: cosul cel mai ieftin si cosul ce ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici