Anunturi online!

Stiri noi: Ministerul de finante doreste sa suplimenteze fondurile alocate in acest an pentru programul Prima Casa cu 250 milioane de lei, ca urmare a numeroaselor solicitari depuse de banci, Economie

Ministerul de finante doreste sa suplimenteze fondurile alocate in acest an pentru programul Prima Casa cu 250 milioane de lei, ca urmare a numeroaselor solicitari depuse de banci.
In perioada ianuarie-septembrie a acestui an, statul a acordat peste 27.300 de garantii in valoare de 2,6 miliarde de lei (576 milioane euro).

Statul roman garanteaza jumatate din valoarea creditelor ipotecare acordate prin programul Prima Casa.
Astfel, bancile au acordat credite de peste 1,15 miliarde de euro in cadrul acestui program. Proportia creditelor neperformante din cadrul programului se ridica la 0,3% din totalul garantiilor acordate.

Programul Prima Casa a fost lansat in 2009. De atunci, peste 198,300 de garantii in valoare de 3,75 miliarde euro au fost acordate. Totalul creditelor acordate in cadrul programului s-au ridicat la 7,5 miliarde de euro.

Programul a fost lansat pe parcursul anilor de criza pentru a reporni creditarea ipotecara si a opri declinul in sectorul pietei imobiliar ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici