Anunturi online!

Stiri noi: Micii producatori din Romania sunt nemultumiti de modificarile aduse legii privind energia verde, Economie

Ministerul Energiei din Romania intentioneaza sa schimbe Legea 220 din 2008, care stabileste schema de sprijin pentru sectorul energiei regenerabile.

Modificarile propuse de minister vor favoriza marile companii internationale din sectorul energiei eoliene, dar va falimenta producatorii mici si mijlocii, in special pe cei din sectorul energetic fotovoltaic, potrivit Organizatiei Patronale a Producatorilor de Energie din Surse Regenerabile din Romania (PATRES). Organizatia cere solutii echitabile pentru toti producatorii din sectorul energiilor regenerabile.

Dupa o consultare publica, Ministerul Energiei a publicat recent proiectul de lege pentru modificarea legii care stabileste sistemul de sprijin pentru productia de energie din surse regenerabile.
In conformitate cu proiectul de lege, producatorii de energie eoliana vor continua sa primeasca un certificat verde in loc de doua pentru fiecare MWh de energie electrica produsa pana in martie 2017, in timp ce producatorii de energi ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici