Anunturi online!

Stiri noi: Hotelierii de pe litoral si din Delta Dunarii se declara extrem de multumiti: Mamaia, Venus si Jupiter, cele mai profitabile statiuni in sezonul 2016!, Economie

Hotelierii de pe litoral si din Delta Dunarii se declara extrem de multumiti de sezonul estival ce tocmai s-a incheiat. Potrivit datelor inregistrate de Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Mamaia a ocupat, si anul acesta, primul loc in clasamentul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc. Pe locurile imediat urmatoare se numara statiunile Venus, Jupiter si Eforie Nord.

Cel mai ridicat grad de ocupare al hotelurilor de pe litoral a fost inregistrat in lunile iulie si august, turistii petrecand, in medie, cinci zile pe litoral, o mare parte dintre ei optand pentru pachetele all inclusive, oferite vara aceasta de un numar de 23 de hoteluri. Cresterea vanzarilor pe litoral pentru sezonul estival 2016, in comparatie cu 2015, este de 15%.

Tot potrivit Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, revelatia sezonului 2016 este zona Deltei, care a inregistrat o crestere de peste 25% fata de anul precedent, turistii alegand sa petreaca aici, in medie, trei zile de vacanta.

Unul dintre mo ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici