Anunturi online!

Stiri noi: Consiliului Investitorilor Straini (CIS) una dintre cele mai mari asociatii de afaceri din Romania, considera ca procesul legislativ s-a inrautatit, iar acest lucru le afecteaza afacerile, Economie

Jumatate dintre companiile membre ale Consiliului Investitorilor Straini (CIS), una dintre cele mai mari asociatii de afaceri din Romania, considera ca procesul legislativ s-a inrautatit, iar acest lucru le afecteaza afacerile.
Aproximativ 70% cred ca lipsa de transparenta si de coerenta a politicilor face ca Romania sa fie necompetitiva in comparatie cu alte tari in care aceste firme isi desfasoara activitatea.

In ciuda reducerilor de taxe, 50% dintre societati gasesc necompetitiva povara fiscala, in timp ce 38% o gasesc competitiva, potrivit reprezentantilor Consiliului Investitorilor Straini. Vestea buna este ca 60% dintre investitori se asteapta ca afacerea lor sa creasca anul viitor.

Consiliul Investitorilor Straini (CIS) publica de doua ori pe an, rezultatele unui studiu "indicele sentimentului de afaceri", realizat in randul membrilor sai.
Companiile membre CIS reprezinta o pondere semnificativa a investitiilor straine directe in Romania, insumand aproximativ doua treim ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici