Anunturi online!
22 decembrie 2016

Guvernul Romaniei ofera bani nerambursabili pentru traseele turistice. Sunt incluse si refugiile montane care au rol de informare turistica si adapost, serviciile locale de ecoturism Economie

Image Credits - Sursa imagine: onlinereport.ro
Guvernul Romaniei ofera bani nerambursabili pentru traseele turistice. Sunt incluse si refugiile montane care au rol de informare turistica si adapost, serviciile locale de ecoturism.

Guvernul mai ofera bani si pentru modernizarea pesterilor si amenajarea de trasee montane.

Cheltuielile pe care statul le va suporta sunt urmatoarele: Cheltuielile personalului implicat in management (acesta trebuie realizat cu personal propriu). Achizitionarea de aparatura necesara realizari proiectului. In cazul refugiilor montane sustinerea proiectului tehnic.

Cheltuielile privind amenajarea spatiilor. Sustinerea cheltuielilor pentru instruirea personalului dar si pentru transportul personalului/invitatilor, unde se ofera diurna si cazare. Suporta si cheltuielile pentru dotarea centrelor cu echipamente de observare a faunei.

Se vor deconta bani si pentru instruirea personalului. Guvernul va sustine si lucrarile pentru realizarea de gradini (cele expozitionale, unde se vor afla specii ra ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena