Anunturi online!

Stiri noi: Guvernul reglementeaza comisioanele interbancare pentru plata cu cardul, Economie

Guvernul reglementeaza comisioanele interbancare pentru plata cu cardul pentru aplicarea Regulamentului UE 2015/751 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2015. Astfel, in momentul incheierii unui contract cu un prestator de servicii, consumatorul poate solicita detinerea a doua sau mai multe marci de plata diferite pe un instrument de plata cu cardul. Nerespectarea acestui drept de catre prestator constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda intre 4.000 si 8.000.

De asemenea, contraventie reprezinta si neinformarea consumatorului cu privire la toate marcile de plata disponibile, functionalitatea, costul si securitatea acestora, amenda fiind intre 5.000 si 10.000.

Limitarea posibilitatii beneficiarului de a alege marca de plata, a aplicatiei de plata sau a ambelor, cand utilizeaza un instrument de plata etichetat sau interdictia emitentilor, acceptantilor, entitatilor prelucratoare de informatii si a altor prestatori de servicii de a insera mecanisme ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici