Anunturi online!

Stiri noi: Energia electrica produsa de parcurile eoliene a acoperit aproape un sfert din consumul total de energie din Romania in zilele de 17 si 18 ianuarie, Economie

Image Credits - Sursa imagine: destepti.ro
Energia electrica produsa de parcurile eoliene a acoperit aproape un sfert din consumul total de energie din Romania in zilele de 17 si 18 ianuarie.

In ceea ce priveste productia, parcurile eoliene au depasit producatori de energie electrica precum centralele hidroelectrice si centralele electrice pe gaz, ramanand doar in urma centralelor termice pe baza de carbune.

In unele cazuri, parcurile eoliene au reprezantat principala sursa de energie electrica, in special in timpul noptii. Productia de energie eoliana a atins recordul marti seara, pe 17 ianuarie, intre orele 16:00 si 22:00, atunci cand acestea au generat peste 2.600

MW de energie electrica pe ora. Aceasta putere a fost mai mare decat cele produse de centralele electrice pe carbune (2.500 MW), centralele electrice pe gaz (2.200 MW), hidrocentralele (2.000 MW) sau centrala nucleara de la Cernavoda (1.400 MW).

Consumul de energie din Romania a ajuns la peste 9.400 MW pe ora in acest interval.

Romania a inregistra ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici