Anunturi online!

Stiri noi: Conferinta nationala: Hemoragia sistemului medical din Romania. De ce ne pleaca medicii?, Economie

Pe 16 septembrie, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a avut loc conferinta nationala "Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii?". La aceasta adunare a participat un numar de peste 60 de persoane, unde s-au discutat problemele sistemului medical din Romania.

Cu acesta ocazie, reprezentatii Consiliului Judetean Calarasi si cei ai Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi au dorit sa afle nemultumirile medicilor romani. Printre subiectele discutate se numara: migratia personalului medical in afara tarii, neocuparea posturilor vacante, salariile si conditiile medicale precare, dificultatea in respectarea protocoalelor.

Presedintele Consiliului Judetean, domnul Vasile Iliuta, a spus ca trebuie modificata legislatia actuala si ca la aceasta sedinta vor intocmi un memorandum pe care il vor inainta Ministerului Sanatatii.
Conferentiar Dr. Laurentiu Belusica a apreciat ca un numar de 2000-3000 de medici ar putea asigura necesarul pentru urgentele m ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici