Anunturi online!

Stiri noi: Curtea Constitutionala a decis ieri, ca legea prin care Parlamentul a majorat salariile bugetarilor din educatie si sanatate, este constitutionala, Economie

Image Credits - Sursa imagine: turnulsfatului.ro
Curtea Constitutionala a decis ieri, ca legea prin care Parlamentul a majorat salariile bugetarilor din educatie si sanatate, este constitutionala.

Primul ministru Dacian Ciolos a anuntat in data de 8 noiembrie, ca Guvernul va contesta la Curtea Constitutionala legea cresterii salariilor in sanatate si educatie. El a sustinut ca, cresterile salariale au fost decise intr-o abordare populista, fara o analiza si o dezbatere solida. Aceasta ar conduce la imposibilitatea de a adopta o lege unitara de salarizare si de a rezolva inechitatile din sistemul public.

In timp ce Parlamentul a votat majorarea salariilor pentru toti angajatii din educatie si sanatate, indiferent de salariile lor, Guvernul nu a dorit decat sa mareasca salariile la nivel inferior si sa le inghete pe cele mai mari. Intentia Guvernului a fost aceea de a se ajunge la un echilibru si de a se elimina situatiile in care doi lucratori aflati la acelasi nivel sa aibe salarii diferite.

Cresterile salariale aprobate de ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici