Anunturi online!

Stiri noi: Criza financiara resimtita de familiile din Romania: Soferite cu C si D pe drumurile minunatei noastre patrii, Economie

Update din: 15 August 2013

Stim cu totii ce periculoasa poate fi o femeie la volan, cele mai multe cazuri de accidente, in special in interiorul localitatilor, fiind facut de femei la volan.

Criza financiara resimtita de familiile din Romania determina o reorientarea profesionala. Astfel ca la volanul trolebuzelor, autobuzelor sau chiar tirurilor vedem deseori si doamne.

Femeile care au ales sa devina soferi profesioniste au intre 25 si 40 de ani si spun ca s-au indreptat catre categoriile C si D din ratiuni economice. Aceasta este si explicatia autoritatilor din Botosani care au declarat ca doamnele au preferat sa devina soferi de autobuze si de tiruri si sa plece peste granite tocmai pentru a fi mai bine platite dar si pentru a le fi alaturi sotilor soferi pe tiruri si plecati cu saptamanile din tara.

O soferita pe un autovehicol mare starneste curiozitatea participantilor la trafic dar si a trecatorilor,comentariile fiind pro si contra. De asemenea o statistica a Politie ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici