Anunturi online!

Stiri noi: Companie Nationala de Investitii Rutiere scoate la concurs 400 de posturi, Economie

Image Credits - Sursa imagine: cugetliber.ro
Problemele dau bataie mare de cap atat soferilor cat si administratorilor drumurilor publice. Investitia, constructia si folosirea materialelor de proasta calitate se reflecta in gropile si uzurile care apar pe strazi si drumuri publice in doar cativa ani de la realizarea unui proiect.
In incercarea de a rezolva o parte a acestor inconveniente, Regia Autonoma" Administraţia Naţionala a Drumurilor din Romania" si-a schimbat, in anul 203 denumirea in Compania Naţionala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, insa aceasta schimbare a fost fara folos, deoarece reteaua rutiera se afla in continuare in stare critica.

Guvernul Ciolos a venit si el cu propunerea de modificare a denumirii, ajungand sa poarte denumirea de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), dorind totodata si realizarea unei structuri noi, Compania Nationala de Investitii Rutiere (CNIR) care va indeplini rolul de proiectant si constructor de drumuri. CNAIR va prelua indatoririle CNADNR si se va ocupa de administrarea proeictelor primite de la CNAIR.
Capitalul social initial al CNIR va fi de 50.000.000 lei, iar statul prin intermediul Ministerului Transporturilor va fi actionar unic. In perioada urmatoare CNIR scoate la concurs 400 de posturi, intre care proiectanti, constructori de drumuri, diriginti de santier, conducatori de utilaje si auto.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici