Anunturi online!

Stiri noi: Comisia Europeana a lansat procedurile de sanctionare impotriva Romaniei si Ungariei, ale caror reglementari interne pentru comertul cu amanuntul al produselor agricole si alimentare sunt contrare legilor UE, Economie

Image Credits - Sursa imagine: capital.ro
Comisia Europeana a lansat procedurile de sanctionare impotriva Romaniei si Ungariei, ale caror reglementari interne pentru comertul cu amanuntul al produselor agricole si alimentare sunt contrare legilor UE.

Procedura impotriva Romaniei este legata de o lege adoptata anul trecut Parlament, care spunea ca 51% dintre produsele vandute de marii comercianti cu amanuntul trebuie sa fie produse in Romania.

Gabriela Cretu, presedintele Comisiei Senatului pentru afaceri europene, a declarat ca Romania va respinge incalcarea. Cu toate acestea, ea crede ca \"trebuie sa acceptam ca este necesar sa se modifice legea\".

Procedura de sanctionare urmeaza o serie de etape. Autoritatile de la Bucuresti sunt obligate sa trimita un raspuns la Comisia Europeana in maximum doua luni.

Procedura de sanctionare este un proces care implica avertizarea unui stat membru al UE de catre Comisia Europeana pentru incalcarea datoriei.

In cazul in care cele doua parti nu ajung la un acord, statul membr ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO