Anunturi online!

Stiri noi: Aproape jumatate din populatia Romaniei (45%) nu are bani economisiti la banci, in timp ce rata medie a UE pentru persoanele fara economii se ridica la 29%, Economie

Image Credits - Sursa imagine: ziarulclujean.ro
Aproape jumatate din populatia Romaniei (45%) nu are bani economisiti la banci, in timp ce rata medie a UE pentru persoanele fara economii se ridica la 29%, potrivit unui sondaj realizat de Ipsos pentru grupul bancar olandez ING.

Germania vine dupa Romania, cu 34% din totalul populatiei care nu are economii pentru zile rele. Top cinci mai include Turcia (33%), Polonia (29%), Republica Ceha (27%) si Italia (27%).

Dintre persoanele cu economii, cele mai multe dintre ele detin echivalentul a trei salarii lunare sau mai putin, potrivit sondajului. Aproximativ 52% dintre turci se afla in aceasta situatie, urmati de 46% dintre romani si 41% dintre polonezi si americani.

In ceea ce priveste datoriile, 57% dintre romani au datorii in prezent. Cea mai mare parte a datoriilor este reprezentata de creditele de consum (28%), urmate de cardurile de credit (22%).

Rezultatele sondajului sunt bazate pe raspunsurile a mai mult de 14.600 de participanti din Austria, Belgia, Romania, Republic ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici