Anunturi online!

Stiri noi: Care este al doilea oras din Romania care ar putea avea metrou. Metroul este o solutie eficienta de transport, care isi dovedeste utilitatea in cele mai aglomerate orase din lume, Economie

Image Credits - Sursa imagine: ytimg.com
Care este al doilea oras din Romania care ar putea avea metrou. Metroul este o solutie eficienta de transport, care isi dovedeste utilitatea in cele mai aglomerate orase din lume.

In Romania, acest mijloc de transport este disponibil numai in Bucuresti dar, in viitorul apropiat, lucrurile s-ar putea schimba.

De metrou in Romania ar mai fi nevoie In orasele universitare, Cluj-Napoca, Iasi sau Timisoara.

Insa cat de fezabila este aducerea acestui mijloc de transport ramane sa aflam in viitorul apropiat, pentru ca Timisoara e pe cale sa demareze un studiu de prefezabilitate in acest sens.

Primaria Timisoarei a alocat in acest an 137.000 de lei pentru gasirea unei solutii de reconfigurare a traseului de cale ferata prin introducerea liniilor in subteran.

Daca la subteran lucrurile par promitatoare pentru viitorul transporturilor din Timisoara, la suprafata, cele peste 7000 de produse de pe ARHISPEC asigura tot necesarul de ingrediente pentru constructii la cheie!
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici