Anunturi online!
22 decembrie 2016

Stiri noi: .Ai luat amenda pentru rovinieta? Se pare ca o greseala a fost gasita de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri (UNTRR), acestia au afirmat ca nu se poate calcula corect tariful acesteia incepand cu anul 2017, Economie

Image Credits - Sursa imagine: tudorstanica.ro
Se pare ca o greseala a fost gasita de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri (UNTRR), acestia au afirmat ca nu se poate calcula corect tariful acesteia incepand cu anul 2017.

Se pare ca greseala se afla in anexa 1, legea 221, aceasta lege se refera la tariful de utilizare si a tarifului pe drumul national din Romania, aici UNTRR spune ca s-au strecurat greselile iar tariful nu poate sa fie calculate intr-o maniera corecta.Se pare ca textul cu pricina sunt doua tipuri de automobile cele de transport persoane prevazute la categoria C, D cat si la categoriile G si H. Pentru aceste niveluri difera tarifele.

Aici vine si problema, legea este inaplicabila pentru vehiculele de transport persoane cu mai mult de 9 locuri, nu lipsesc nici vehiculele de transport persoane.

O alta greseala este la categoria E unde masa totala maxima autorizata in loc sa fie 12.00 este 12.01, Se pare ca aceste greseli nu sunt “erori”, totul pare a fi intentionat, nu se vrea trecerea rapida l ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena