Anunturi online!

Stiri noi: Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput la 5 februarie operatiunea speciala numita "Operatiunea Scut 2017", care vizeaza reducerea pe cat posibil a contrabandei cu tigari, Economie

Image Credits - Sursa imagine: newsallert.ro
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput la 5 februarie operatiunea speciala numita "Operatiunea Scut 2017", care vizeaza reducerea pe cat posibil a contrabandei cu tigari.

Operatiunea include controale mai amanuntite la frontiera, precum si controale in piete, trafic si targuri pentru a lupta impotriva contrabandei cu tigari. ANAF va efectua, de asemenea, controale cu echipe canine.

La sfarsitul lunii ianuarie, presedintele ANAF Bogdan-Nicolae Stan a dispus un control asupra activitatii Directiei Generale a Vamilor si departamentele regionale vamale, pentru a identifica cauzele care au dus la cresterea contrabandei cu tigari.

Piata de tigari ilegale a atins un nivel mediu de 16,8% anul trecut, in crestere comparativ cu media anuala din 2015 care a fost 16%.

Nivelul din 2016 reprezinta cel mai ridicat nivel mediu anual din 2011 pana in prezent, potrivit datelor recente publicate de compania de cercetare Novel Research.

Acest lucru se traduce in pierderi ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici