Anunturi online!

Stiri noi: Proprietarii masinilor Toyota sunt chemati urgent in service, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: 4tuning.ro
Masinile Toyota sunt recunoscute in intreaga lume ca fiind printre cele mai fiabile autoturisme. Insa in ultima perioada se pare ca a dat-o in bara. O eroare de fabricatie face sa scada foarte mult increderea in aceste masini a utilizatorilor.
Este de apreciat faptul ca firma producatoare isi recunoaste greseala si incearca sa si-o indrepte in cel mai bun mod posibil. De aceea, Toyota a intitiat o campanie de chemare in service a masinilor vandute in Romania. In acest an, in Romania s-au vandut peste 1400 de masini iar modelele afectate sunt : Auris, Corolla, Prius, Prius+, Prius PHV, dar si Lexus CT200h.
Problema acestor masini este la canistra de carbon activ si este una destul de grava, deoarece daca sistemul de ventilare controlata a vaporilor de combustibil prezinta o fisura, pot aparea scurgeri de combustibil, deci riscul unui incendiu este foarte mare.
Rezolvarea problemei autoturismului se va face gratuit, pe loc si nu dureaza mai mult de 3 ore. Pentru a preintampina o tragedie si a rezolva aceasta eroare, proprietarii acestor masini sunt chemati urgent la service-urile auto japoneze. Campania a inceput la sfarsitul lunii iunie si este in continuare activa, detinatorii autoturismelor Toyota fiind informati si prin intermediul unor scrisori cu confirmare de primire.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici