Anunturi online!

Stiri noi: Persoane fizice si companiile pot depune cererile pentru programul Rabla pana la 20 decembrie, dupa ce Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a anuntat ieri prelungirea termenului limita, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: http://media.jurnalulolteniei.ro/
Persoane fizice si companiile pot depune cererile pentru programul Rabla pana la 20 decembrie, dupa ce Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a anuntat ieri prelungirea termenului limita.

Programul Rabla pentru persoane fizice a fost lansat pe data de 14 iunie a acestui an.

Programul isi propune sa reinnoiasca parcul auto national si sa stimuleze achizitionarea de masini electrice si hibride si sa finanteze crearea unei retele de statii de incarcare prin intermediul versiunii Rabla Plus a programului.

Bugetul initial pentru acest an s-a ridicat la 220 milioane lei (49 milioane euro), suma de 16,6 milioane euro fiind alocata doar pentru programul Rabla Plus.

Cu toate acestea, cea mai mare parte a banilor este distribuita prin intermediul tichetelor de catre oamenii care renunta la masinile vechi pentru a cumpara altele noi. Valoarea nominala a unui tichet este de 6.500 RON.

Cererea de vouchere a fost ridicata in acest an, iar programul a primit fonduri suplimentare.
... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici