Anunturi online!

Stiri noi: Cea mai mare companie de petrol si gaze din Romania, OMV Petrom va deschide in aceasta saptamana, in parteneriat cu compania de energie electrica, prima statie de incarcare rapida pentru masinile electrice, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: the-daily.buzz
Cea mai mare companie de petrol si gaze din Romania, OMV Petrom va deschide in aceasta saptamana, in parteneriat cu compania de energie electrica, prima statie de incarcare rapida pentru masinile electrice.

Acesta este primul pas al OMV Petrom in domeniul mobilitatii electrice. Statia face parte din "Proiectul-pilot in domeniul electromobilitatii initiat de catre Electrica si OMV Petrom Marketing". Stirea a fost facuta de catre cele doua companii la sfarsitul saptamanii trecute, spune Ziarul Financiar.

OMV Petrom Marketing este responsabil de gestionarea statiilor de carburanti Petrom si OMV.

Grupul petrolier ungar MOL a anuntat, de asemenea, ca intentioneaza sa creeze o retea de puncte de incarcare pentru masinile electrice din Romania.

Retailerul german Kaufland a deschis deja mai multe astfel de statii de incarcare in unele din magazinele sale, in parteneriat cu grupul austriac Renovatio.

In conformitate cu programul de guvernare al PSD, Romania ar trebui sa aiba cel ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici