Anunturi online!

Stiri noi: La inceputul lunii noiembrie: noul Volkswagen MK7 Golf facelift, care va veni cu imbunatatiri tehnice semnificative, Auto Moto

La inceputul lunii noiembrie va debuta noul Volkswagen MK7 Golf facelift, care va veni cu imbunatatiri tehnice semnificative.
Hatchback-ul va primi o "actualizare majoră", inclusiv un aspect revizuit si o serie de upgrade-uri tehnice. Atat partea din fata, prin noile faruri cu tehnologie LED, cat si partea din spate vor suferi modificari ample ce vor fi aplicate intregii game, inclusiv pentru GTI, GTE si R GTD.

Dr. Heinz-Jakob Neusser, liderul de dezvoltare a sistemului propulsor, a confirmat ca noul facelift va avea tehnologia de control prin gesturi preluata de la conceptul VW Golf R Touch. Noul sistem de infotainment si control prin gesturi va fi alcatuit din trei ecrane digitale si 5 senzori interiori. Un display color de 9.5-inch de inalta rezolutie va inlocui ecranul conventional ce se afla pe actualul VW Golf.

Un alt ecran mai mic de 8 inch va inlocui tabloul de bord traditional, care de asemenea va fi controlat prin gesturi. Acesta va opera setarile de volum, de cont ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici