Anunturi online!

Stiri noi: Guvernul Romaniei a aprobat ieri, plafonul de garantare pentru programul guvernamental Prima masina, care se ridica la 50 milioane de lei, jumatate comparativ cu plafonul aprobat anul trecut, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: alba24.ro
Guvernul Romaniei a aprobat ieri, plafonul de garantare pentru programul guvernamental Prima masina, care se ridica la 50 milioane de lei, jumatate comparativ cu plafonul aprobat anul trecut.

La sfarsitul lunii ianuarie, Ministerul Finantelor a lansat in dezbatere publica proiectul hotarare de guvern pentru a reduce plafonul pentru acest program in 2017.

Programul Prima masina a fost introdus in aprilie 2015, de catre Guvernul Ponta, cu scopul de a sprijini vanzarea de masini noi, permitand persoanelor fizice sa obtine credite mai ieftine, partial garantate de stat pentru a achizitiona prima lor masina.

Programul a ramas inca neatractiv si in al doilea an de la lansare.

In 2016, valoarea garantiilor emise s-au ridicat la 1,4 milioane de lei, reprezentand doar 1,4% din plafonul total de 100 de milioane de lei, potrivit Ministerului Finantelor.

In 2015, programul a avut un plafon de 350 milioane de lei, dar garantiile emise au ajuns la 3.26 milioane de lei sau 0,93% din t ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici