Anunturi online!

Stiri noi: Grupul francez MECAPLAST, specializat in productia de componente auto din material plastic, va deschide o fabrica in Romania in acest an pentru producerea de componente pentru noul model Dacia Duster, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: renault.com
Grupul francez MECAPLAST, specializat in productia de componente auto din material plastic, va deschide o fabrica in Romania in acest an pentru producerea de componente pentru noul model Dacia Duster, a declarat Xavier Fouineau, Country Manager MECAPLAST in Romania, citat de Hotnews.

Fabrica va produce bare transversale pentru noua generatie a modelului Duster. Aceasta va fi situata intre Pitesti si Mioveni, la o distanta de aproximativ 6 kilometri de uzina Dacia de la Mioveni.

Investitia se ridica la suma de 10 milioane de euro, iar productia va incepe in mod oficial in luna octombrie a acestui an. Fabrica va avea 100 de angajati pana anul viitor.

MECAPLAST a achizitionat un teren de 20.000 mp si o hala de productie de 3.000 mp pentru a incepe activitatea in Romania. Aceasta este asadar o investitie de tip brownfield.

Investitia de tip brownfield este atunci cand o companie sau o entitate guvernamentala achizitioneaza sau inchiriaza o linie de productie existenta, pentru a ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici