Anunturi online!

Stiri noi: O companie de taxi din Arad a adaugat cinci automobile electrice la flota sa, fiind astfel primele taxiuri de acest fel utilizate in tara. Masinile electrice au acelasi tarif standard practicat de compania de taxi, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: blog.caranddriver.com
O companie de taxi din Arad a adaugat cinci automobile electrice la flota sa, fiind astfel primele taxiuri de acest fel utilizate in tara, arata un raport Digi24. Masinile electrice au acelasi tarif standard practicat de compania de taxi Verbita, care a platit 150.000 de euro pentru a achizitiona cele cinci vehicule noi.

Dorim sa reducem poluarea un pic [...]. Ne dorim sa fim in conformitate cu alte tari europene, suntem primul oras din tara care a introdus aceste masini. Speram sa adaugam cat mai multe posibil, a declarat Gabriel Grizak, directorul Taxi Verbita.

Masinile sunt marca Renault Kangoo ZE, modelul electric, au o autonomie de 180 km, iar bateria se incarca complet in cinci ore, raporteaza Adevarul.

Compania de taxi detine trei statii de incarcare pentru automobile electrice, una dintre acestea putand fi utilizata de catre publicul larg. O a patra statie de incarcare din Arad a fost instalata de catre Kaufland, care are o retea nationala deschisa in parteneriat cu R ... continuare stire
Autor: George
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici