Anunturi online!

Stiri noi: Cea de a doua generatie a SUV-ului Dacia Duster, modelul cel mai de succes al producatorului roman de autoturisme Dacia, va iesi la vanzare pe piata locala la inceputul anului 2018, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: www.internethaber.com
Cea de a doua generatie a SUV-ului Dacia Duster, modelul cel mai de succes al producatorului roman de autoturisme Dacia, va iesi la vanzare pe piata locala la inceputul anului 2018, a declarat Hakim Boutehra, directorul general al Renault Commercial Roumanie (RCR).

Masina va fi dezvaluita spre sfarsitul acestui an sau cel mai probabil la inceputul anului 2018.

"Pregatim lansarea unei noi generatii Duster. Este vorba despre un model complet nou, ale carui vanzari ar putea demara in Romania in ianuarie 2018”, a declarat Hakim Boutehra, citat de Hotnews.ro.

Pana atunci, generatia actuala Dacia Duster dCi 110 va primi mai multe optiuni, cea mai importanta noutate fiind transmisia automata EDC 4x2.

Automobilele Dacia Duster sunt fabricate in principal la uzina de la Mioveni, dar Renault le produce sau asambleaza si in alte fabrici. In unele tari din afara Europei, Dacia Duster se vinde sub marca Renault.

Anul trecut, productia Renault din Maroc a depasit pentru prima data p ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici