Anunturi online!

Stiri noi: Frumoasa regiune a Sibiului va primi oficial titlul de Regiune Gastronomica Europeana 2019 de la Institutul International de Gastronomie, Cultura, Arta si Turism in data de 25 ianuarie, la Atena, Arta si cultura

Image Credits - Sursa imagine: www.restograf.ro
Frumoasa regiune a Sibiului va primi oficial titlul de Regiune Gastronomica Europeana 2019 de la Institutul International de Gastronomie, Cultura, Arta si Turism in data de 25 ianuarie, la Atena.

Acesta este ultimul pas in obtinerea titlului, dupa depunerea cererii in iulie 2016 si vizita juriului international in septembrie.

"Ceremonia de decernare va fi precedata in data de 24 ianuarie de festivitatea de transmitere a titlului de Regiune Gastronomica de la regiunile care au purtat acest titlu in 2016 (Minho — Portugalia si Catalonia — Spania) catre cele care il vor purta in anul 2017: Aarhus (Danemarca), Riga-Gauja (Letonia), Lombardia de Est (Italia)", se arata intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Prin atribuirea titlului de Regiune Gastronomica Europeana se urmareste contributia la o mai buna calitate a vietii in regiunile europene, prin evidentierea produselor alimentare distincte fiecarei culturi gastronomice, prin educarea pentru o sanatate mai buna, durabi ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici