Anunturi online!

Stiri noi: Pictura lui Hristos a artistului roman Adrian Ghenie, care il arata pe Isus Hristos rastignit, s-a vandut la Licitatia de toamna pentru suma de 125.000 de Euro, Arta si cultura

Pictura lui Hristos a artistului roman Adrian Ghenie, care il arata pe Isus Hristos rastignit, s-a vandut la Licitatia de toamna pentru suma de 125.000 de Euro.
Licitatia de toamna a fost organizata in Bucuresti de catre casa de licitatie romaneasca Artmark.

Aceasta este prima pictura pe care Ghenie o vinde la o licitatie din Romania. Opera sa de arta a avut un pret de pornire de 12.000 - 18.000 Euro, dar a fost adjudecata la licitatie pentru suma de 125.000 de Euro, de zece ori mai mult cat se estimase.
Lucrari ale altor binecunoscuti pictori romani, precum Nicolae Grigorescu, Theodor Aman si Nicolae Tonitza au fost scoase la licitatie in cadrul acestui eveniment, care a fost axata in principal pe clasici romani. De exemplu, pictura "Intoarcerea de la targ" a lui

Nicolae Grigorescu a fost vanduta pentru suma de 35.000 de euro, iar "Fata cu Boneta alba" de Nicolae Tonitza a fost adjudecata pentru 60.000 de euro.
Cu toate acestea, un scaun de lemn sculptat de Constantin Bra ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici