Anunturi online!

Stiri noi: Pentru al saselea an consecutiv orasul cu cea mai ridicata calitate a vietii din lume este Viena, conform studiului anual Quality of Living 2015, realizat de biroul de consultanta Mercer, cu sediul la New York, Arta si cultura

Image Credits - Sursa imagine: wikimedia.org
Pentru al saselea an consecutiv orasul cu cea mai ridicata calitate a vietii din lume este Viena, conform studiului anual Quality of Living 2015, realizat de biroul de consultanţă Mercer (cu sediul la New York).

In acest clasament Bucurestiul ocupa locul 110. In stabilirea clasamentului s-au luat in calcul 40 de factori printre care: educatia, situatia economica si geopolitica, infrastructura, serviciile de sanatate, posibilitătile de petrecere a timpului liber, mediul înconjurător.

In Top 10, dupa Viena urmeaza Zurich, Auckland, Munchen, Vancouver, Dusseldorf, Frankfurt, Geneva, Copenhaga si Sydney. Din SUA in acest clasament pe locul 27 este orasul San Francisco.

Orasele cu cea mai scazuta calitate a vietii din Europa Occidentala sunt: Belfast – locul 65, Atena – locul 85, iar in Europa Centrala si Orientala sunt: Kiev – locul 176, Tirana – locul 180, Minsk – 189. Bucurestiul este pe locul 110, fiind devansat de capitale europene precum Praga, Budapesta Va ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici