Anunturi online!

Stiri noi: doi titani ai teatrului si filmului romanesc: Ion Caramitru si Horatiu Malaele premiati la Calarasi, Arta si cultura

Ion Caramitru si Horatiu Malaele, cei doi titani ai teatrului si filmului romanesc, au fost premiati la Calarasi cu Titlul de Excelenta "Un strop de Dunare, un bob de Baragan".
"Cate-n luna si in stele/ Caramitru-Malaele" reprezinta unul dintre spectacolele antologice recente ale teatrului romanesc. Cei doi mari artisti, impreuna cu violoncelistul Adrian Naidin, au facut un spectacol exceptional de muzica si sunet.

Spectacolul este o excelenta provocare pentru cei doi mari maestri rostitori de versuri, eleganti si inteligenti, care cerceteaza cu umor subtilitati ale mintii si colturi secrete ale sufletului.
Horatiu Malaele, "Probabil cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii douazeci de ani", asa cum il descrie Ion Caramitru, este intr-o perpetua cautare si de aceea, niciuna dintre aparitiile sale pe scena nu este similara cu precedenta.

Pe parcursul spectacolului, dialogul dintre cei doi se transforma intr-un duel plin de inteligenta si umor, pentru ca in final pu ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici