Anunturi online!

Stiri noi: Gradinita 42 este una dintre cele mai bune gradinite din Bucuresti comparabila cu multe gradinite particulare, Arta si cultura

Update din: 25 Martie 2013

Am cautat si am verificat personal multe gradinite pana sa ajung la gradinita nr. 42. Marea majoritate din cele vazute de mine sunt OK in linii mari dar in nici un caz exceptionale asa cum ar fi trabuit sa fie. Cel putin copii nostri sa aibe conditii bune asa cum noi poate nu am avut.

Apoi gradinitele din Bucuresti NU au locuri libere. Locurile libere sunt pastrate pentru a fi distribuite pe sub mana, pastrate pentru tatici si mamici care la randul lor au un statut social special. Esti muncitor? Angajat la supermarket? Sclav in general? Nu te baga nici o directoare de gradinita in seama.

Ai un statut social corespunzator? Fie ca esti director, manager chiar si politist, eventualpolitist cu grad cat mai mare sau angajat la banca intr-un post de decizie? Imediat locurile libere din gradinita apar ca prin minune.

Pe Strada Gala Galaction, Nr. 1, sector 1 din Bucuresti se afla gradinita numarul 42. Copilul meu a fost primit imediat fara sa fiu intreb ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Arta si cultura
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici